Παρουσιάστηκε στις αρχές και παραδόθηκε ο 32χρονος ντελιβεράς που το Σάββατο το βράδυ μπήκε στο fast food και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του.

Ads

Μάλιστα το ένα από αυτά είναι ανήλικο – 17 χρονών – ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν συλληφθεί. Συγκεκριμένα ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 32χρονος ντελιβεράς το Σάββατο το βράδυ μπήκε στο ταχυφαγείο με τους τρεις συνεργούς του και άρχισαν να χτυπούν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών 13 και 15 ετών. 

Ads

Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα και του γνωστοποιήθηκε η απόλυσή του. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν η εκδίκηση.