Σε κατάσταση ομηρίας και υπό άθλιες συνθήκες κρατούνταν 10 μετανάστες, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Ads

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 33 και 38 (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, της εκβίασης και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Τετάρτη, μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, που τους είχαν μεταφέρει οι ανωτέρω, δέκα (10) μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΠΗΓΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες κρατούσαν τους αλλοδαπούς παρά τη θέλησή τους, ενώ ασκούσαν βία σε βάρος τους με σκοπό την αποκόμιση επιπλέον χρηματικών ποσών.

Ads

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, σε διαμέρισμα έτερου κτιρίου όπου διαμένει 30χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (78,5) γραμμαρίων, ένα μαχαίρι πολεμικού τύπου και ένα μαχαίρι – μπαλτάς, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.