Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης.

Ads

Ο Τσουμάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την Αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς,  το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό.

Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυκτικό θάνατο».

Ads

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up).

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία.

Πρόκειται για μέθοδο που την έχουν δει ξανά οι Αρχές αφού στην ουσία δεν υπάρχει γυρισμός αν η θηλιά στο “Τyre Up” σφίξει. Βεβαίως περισσότερα θα αναμένουν οι Αρχές από το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα.

Ο Νίκος Τσουμάνης έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.