Δολοφονημένη εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει γίνει προσαγωγή δύο ατόμων από τις αρχές.

Ads

Το πτώμα εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής ανάμεσα στις περιοχές Γαλάτιστα και Νέα Τρίγλια, ενώ οι έρευνες για τον δράστη στρέφονται στο πρόσωπο του συντρόφου της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν προσχωρήσει στη προσαγωγή του συντρόφου της 41χρονης και ενός φίλου του. Ο δεύτερος φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφος της 41χρονης την δολοφόνησε και ζήτησε την βοήθεια του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα την Τρίτη (2/1) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ την Πέμπτη (4/1) εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επίκεντρο των ερευνών είχαν γίνει τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί, στον σύντροφό της το ένα και στη μητέρα της το άλλο και αν είχαν όντως σταλεί από εκείνη.

Στο ένα από τα μηνύματα – προς τον σύντροφό της – η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν την Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.