Τμήμα της οροφής στον προθάλαμο των κοιτώνων των γιατρών κατέρρευσε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Ads

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από τους συναδέλφους του.

Ωστόσο, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς, ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

Ads

Ήδη από το πρωί, στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

«Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», ξεκαθάρισε η κ. Τραούδα.

Ο πρόεδρος του ΔΣ των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Στέφανος Χατζηλιάδης τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «χρόνια τώρα το ΔΣ του εργασιακού σωματείου και προσωπικά σε διάφορα σάιτ καταγγείλαμε τις άθλιες συνθήκες που κοιμούνται οι γιατροί. Τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

«Εδώ και χρόνια οι συνθήκες είναι άθλιες. Φωνάζουμε για να γίνει επισκευή του κτιρίου αλλά η διοίκηση του νοσοκομείου είχε άλλες προτεραιότητες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηλιάδης.