Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κρίθηκε την Παρασκευή από το Αυτόφωρο ο 41 ετών άντρας, που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο, κι αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Ads

Για τη σύγκρουση που προκάλεσε με το όχημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, θα κληθεί να απολογηθεί την Τρίτη, ενώπιον της ανακρίτριας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Καθώς όμως ακολούθησε χρονικά μήνυση από την 35χρονη για απειλή, σχηματίστηκε άλλη δικογραφία σε βάρους του με συνέπεια να δικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο το οποίο τον τιμώρησε με ποινή φυλάκιση 10 μηνών, με 3ετή αναστολή.

«Κάποιος κάλεσε ανώνυμα στο κινητό της αδελφής μου και προειδοποίησε ότι θα μας κάνει κακό» κατέθεσε η 35χρονη (ημεδαπή) στο δικαστήριο. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο άγνωστος κάλεσε για λογαριασμό του πρώην συζύγου της με τον οποίο έχουν τέσσερα παιδιά. «Δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε τελειώσει […] Με απειλεί, με παρακολουθεί», πρόσθεσε η ίδια.

Ads

Από την πλευρά του, ο 41χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, αρνήθηκε την πράξη της απειλής, τονίζοντας ότι η μήνυση κατατέθηκε προσχηματικά μετά την παρέλευση του αυτοφώρου για το περιστατικό που καταγγέλθηκε την Κυριακή. «Είμαι καλός πατέρας, συνέχεια με προκαλούν» ανέφερε και πρόσθεσε ότι καβγάδες με την 35χρονη ξεκίνησαν για οικονομικής φύσεως ζητήματα.