Ένα πατσατζίδικο έγινε στόχος της οργής δύο ζευγαριών το πρωί της Κυριακής των Βαΐων (17/4) στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη στις 09:30, όταν η παρέα επισκέφθηκε το κατάστημα στο κέντρο της πόλης έπειτα από τη διασκέδασή της. Όταν, ωστόσο, οι υπάλληλοι τους ζήτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης προκειμένου να τους εξυπηρετήσουν, τα πράγματα… ξέφυγαν.

Αρχικά αποχώρησαν, όταν όμως επέστρεψαν, άρχισαν να αναποδογυρίζουν και να σπάνε τραπέζια, απειλώντας τους υπαλλήλους και λέγοντας πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

«Μας ρώτησαν αν είναι υπό προστασία το μαγαζί και μας είπαν ότι θα το σπάσουν», περιέγραψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Θα πάω να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» δήλωσε στο makthes.gr ο ίδιος. «Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε. Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται».

Ads