Σύμφωνα με καταγγελία στην «parallaximag.gr», 17χρονη κοπέλα προσήχθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δίχως αιτία, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα, χωρίς να γνωρίζει το γιατί.

Ads

Πιο αναλυτικά, η 17χρονη με μία φίλη της, πραγματοποίησαν βόλτα στην περιοχή των 40 εκκλησιών στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, όπου και την σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δύο φορές.

Τη δεύτερη φορά, η ανήλικη κατέληξε μέσα σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να μη δείχνουν ούτε ταυτότητες, ούτε να ενημερώνουν τους γονείς και την ίδια για τον προορισμό τους.

Σημειωτέον, οι άνδρες της Αστυνομίας φορούσαν πολιτικά ρούχα και αρνήθηκαν να μιλήσουν με τη μητέρα της κοπέλας, παρά το γεγονός πως εκείνη, κάλεσε δύο φορές την κόρη της, ενώ αντίστοιχα, οι αστυνομικές δυνάμεις αρνήθηκαν να μιλήσουν και σε δικηγόρο, φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Ads

Ενώ λοιπόν η μητέρα της 17χρονης, προσπαθούσε για αρκετή ώρα να μάθει το που βρίσκεται η κόρη της, την ίδια στιγμή, η 17χρονη βρισκόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και υποβλήθη σε σωματικό έλεγχο, παραμένοντας με το σουτιέν για αρκετή ώρα.

Αφότου η μητέρα έμαθε ότι η κόρη της βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο, κάποια χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης όπου και συνελήφθη η 17χρονη, κατευθύνθηκε προς τα εκεί, και μόλις έφθασε, της απαγορεύθηκε η δυνατότητα να δει την κόρη της, καταγγέλοντας μάλιστα ειρωνικές απαντήσεις από τους αστυνομικούς.

Εν τέλει, η 17χρονη, έπειτα από αρκετές ώρες κ δικηγορικές παρεμβάσεις, επέστρεψε στη μητέρα της, όπως αναφέρει και πάλι η «Παράλλαξη», χωρίς ακόμη να γνωρίζει τους λόγους της προσαγωγής της.