Καταγγελία έκανε μητέρα στην Θεσσαλονίκη για απόπειρα απαγωγής του παιδιού της, μαθητή της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ντεπό.

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο μαθητής έφυγε την Τρίτη το μεσημέρι στις 13.15 από σχολείο με τους φίλους του και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, σύμφωνα με την καταγγελία, ένα παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, με τρεις επιβάτες, ακολούθησαν τον 12χρονο, όταν αυτός χώρισε από την παρέα των συμμαθητών του, με τους οποίους έφυγε από το σχολείο. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους επιβάτες βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το παιδί.

Το αγόρι έτρεξε και λίγα μέτρα παρακάτω συνάντησε έναν περαστικό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια. Τότε ο επιβάτης του ΙΧ που το καταδίωκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Ads

Το αγόρι έφτασε σπίτι του τρομαγμένο και σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε η μητέρα του. Έπειτα αφού της είπε τι συνέβη η μητέρα ενημέρωσε τις αρχές και το σχολείο.