Να «ψαλιδίσουν τους δύο μεγάλους μονομάχους» και «να δυναμώσουν το Ποτάμι ώστε να μπει ένας νέος, καθαρός παίκτης στο παιχνίδι» κάλεσε τους ψηφοφόρους ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ads

«Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις για τη χώρα. Στις 21 του μήνα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να σώσουμε τη χώρα ή αν θα τη σπρώξουμε στο γκρεμό», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αναφορικά με το ρόλο που το Ποτάμι θα διαδραματίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως «μπορεί να έχουμε μόνο 6% αλλά καθορίσαμε την εθνική στάση στην προηγούμενη Βουλή» και υπογράμμισε πως ι το κόμμα του έχει τον τρόπο να επιβάλει συναινέσεις.

Τόνισε επίσης ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αποφασίσουν τι βάζουν πάνω από όλα. «Εμείς βάζουμε πάνω από όλα την πατρίδα», είπε, συμπληρώνοντας πως τη Δευτέρα μετά τις εκλογές η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση.

Ads

«Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει δέκα προτεραιότητες. Όποιος κι αν είναι πρώτος, θα του θέσουμε αυτές τις προτεραιότητες και αν αυτός δεσμευτεί ότι θα τις υπηρετήσει τότε θα τον στηρίξουμε», τόνισε.

Σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε κι επισήμως τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ποταμιού Νικηφόρο Διαμαντούρο,  δηλώνοντας «πολύ περήφανος», καθώς όπως είπε, είναι «ένας άνθρωπος με πραγματική γνώση της κατάστασης και αυτός που εγκαινίασε τον θεσμό του Συνηγόρου του Πολίτη».