«Φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας νοιάζεται πιο πολύ για το καθεστώς του παρά για την κοινωνία», δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», κλείνοντας για άλλη μια φορά την πόρτα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

«Ποιον διάλογο; Την Κυριακή ο Τσίπρας πρότεινε συνεννόηση και την Τρίτη ο Φίλης ανακοίνωσε την Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία με 70% Συριζαίους», σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπολύει επίσης δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για κομματικούς διορισμούς. Ο κ. Σπίρτζης θα σπαταλήσει πάνω από 300.000 για να αποκτήσουν οι συγκοινωνίες διπλή ηγεσία. Και προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους! Το αστείο είναι ότι πριν ένα μήνα ψήφισαν νόμο που καταργούσε τις διπλές διοικήσεις. Μικρή λεπτομέρεια. Η τροπολογία Σπίρτζη πέρασε στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες. Εκεί που φυτρώνει και το κουτόχορτο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Καταλήγοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνει ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει στον δρόμο που έχει χαράξει μέχρι σήμερα γιατί, όπως λέει, είναι «ο καθαρός δρόμος της πολιτικής ενώ ο άλλος με τα παζάρια, τις συγκολλήσεις, το μοίρασμα των θέσεων, είναι η κατάντια της πολιτικής».

Ads