Για πολιτικό άθλο έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στα ευνοϊκά αποτελέσματα για το κόμμα του. Μας ψήφισαν άνθρωποι για τις αρχές μας και καταφέραμε τα αδύνατα υποστήριξε.

Ads

 

«Αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να τα αλλάξουμε όλα χωρίς όμως να καταστρέψουμε τη χώρα» τόνισε. Σημείωσε δε ότι στόχος του Ποταμιού είναι να σπρώξει τους μαθουσάλες της πολιτικής για να φύγουν και να πάρουν τη θέση τους δημιουργικοί πολίτες.

 

«Το Ποτάμι το επόμενο διάστημα θα διεκδικήσει τις ευθύνες που πρέπει να δικεκδικήσει μια νέα πολτιική δύναμη που έρχεται χωρίς δάνεια από το παρελθόν με νέους ανθρώπους για να τα αλλάξει όλα» είπε. «Είναι φανερό ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη πίεση προς τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με τρόπο τέτοιο ώστε να μην πέσει η κυβέρνηση». 

Ads

 

 

«Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το δίλημμα λειτούργησε για κάποιο κόσμο» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτηρίζοντας το ωστόσο ανέντιμο και υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να συνδέονται οι ευρωεκλογές με τις εθνικές εκλογές.

 

Σε ερώτηση για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είπε πως πρόκειται για κάτι πολύ δυσάρεστο για όλη την κοινωνία και τόνισε ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε πάρα πολύ γιατί ένα κόμμα δυναμώνει, παρά το ότι το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου, το σύνολο των μέσων ενημέρωσης είναι απέναντί του.

 

«Νομίζω ότι χρειάζεται μια σοβαρή συζήτηση στη δημοκρατική κοινωνία για να αντιμετωπιστούν οι λόγοι που δυναμώνουν αυτές τις ακραίες, βίαιες ομάδες».