Με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Θεαγένειο συνεχίστηκε το θέμα που αφορά τις τεράστιες ελλείψεις στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ads

Συγκεκριμένα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι τόσο για τις ελλείψεις προσωπικού αλλά και τα προβλήματα υποδομών, όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσεις αντιδράσεις η ανάρτηση του διευθυντή γαστρεντερολογικής κλινικής του εν λόγω νοσοκομείου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση, ασθενής ο οποίος είχε υποβληθεί προηγουμένως σε γαστρεντερολογική εξέταση, εμφανίζεται ξαπλωμένος σε καρέκλες διαδρόμου, προκειμένου να συνέλθει ύστερα από την χορήγηση μέθης μετά από ενδοσκοπική εξέταση.

Ads

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης εξήγγειλε της διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης για το θέμα αυτό, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη μια τέτοια κατάσταση. Για το ζήτημα παρενέβη και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ο οποίος ζήτησε προκαταρτική εξέταση.