Στο στόχαστρο των Αρχών, για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, βρίσκεται ο 57χρονος σπιτονοικοκύρης της οικογένειας που δολοφονήθηκε, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά το μακελειό την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Ads

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φέρεται μάλιστα ο ίδιος να είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι για τα ενοίκια, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είχε συχνούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα με το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει νωρίτερα.

Ads

Προβληματική συμπεριφορά 57χρονου

Κάτοικοι τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει newsit.gr γίνεται λόγος για έναν άνθρωπο που ήταν γνωστός στην Ανδραβίδα για την προβληματική του συμπεριφορά, καθώς είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε πυροβολήσει άλλους δύο ανθρώπους στο παρελθόν με κυνηγετική καραμπίνα, ο ένας εξ αυτών ήταν ο κουμπάρος του. Οι άνθρωποι είχαν καταθέσει μήνυση, ωστόσο τις απέσυραν γιατί τους απειλούσε ότι θα σκοτώσει τις οικογένειές τους.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν όπλα τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με τον κάλυκα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μία φήμη –που δεν έχει επιβεβαιωθεί– ότι ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, ίσως να έδωσε τέλος στη ζωή του.