Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο ΟΑΚΑ και στα προβλήματα των εγκαταστάσεων.

Ads

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για το ΟΑΚΑ, όπου προπονείται ο ίδιος, δήλωσε πως «είναι χάλια, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν. Σε μένα δίνουν τα τελευταία 6-7 χρόνια, στον Πομάσκι τριάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Με έχει πάρει υπουργός τηλέφωνο να με ρωτήσει τι θα ήθελα να αλλάξει και του ζήτησα ελάχιστα πράγματα, όπως τον κλιματισμό. Δηλαδή κλιματισμό έχουμε, αλλά καλώδια για να ανάψουμε δεν έχουμε».

 

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, ο υπουργός του υποσχέθηκε πολλά, αλλά τελικά τίποτα από αυτά δεν έγινε πράξη. Ούτε δηλαδή η εγκατάσταση των καλωδίων για να λειτουργεί ο κλιματισμός. «Εμένα δεν με πειράζει ότι δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία», τόνισε με νόημα ο Μ. Τεντόγλου.

Για τις εγκαταστάσεις μίλησε και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, σύμφωνα με τον οποίο δεν έχουν εξασφαλιστεί αξιοπρεπείς συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές.

Ads

«Αν θέλουμε πολύ καλές επιδόσεις, θέλουμε και καλές συνθήκες. Δεν θέλω εγκαταστάσεις από χρυσό, θέλω να έχει ζέστη, όταν έξω κάνει κρύο, για να μπορούν να κάνουν μεγάλες εντάσεις. Αν δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες μειώνω, για να προστατεύσω την υγεία των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά.