Γεμάτη οργή και θλίψη μία γυναίκα που έχασε στην τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη τον άντρα της και το 5 χρονών παιδί της περιέγραψε την κατάσταση της αλλά και την επίπονη διαδικασία τις αναγνώρισης των σορών.

Ads

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega ανέφερε «είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων “έφυγε” ο σύζυγός μου και το 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «Όλοι οι άνθρωποι που ευθύνονται γι’ αυτό, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πουν τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η τελευταία επικοινωνία μαζί τους ήταν πριν επιβιβαστούν στο τρένο και ότι είχαν κλείσει θέση στο πρώτο βαγόνι για να είναι πιο άνετα το παιδί.

Ads

Έπειτα, περιέγραψε την σκληρή διαδικασία της αναγνώρισης λέγοντας «Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο) τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν πήρα DNA ούτε παιδί ούτε τίποτα. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά».

Τέλος, κατέληξε ότι δεν γνωρίζει αν θα κινηθεί νομικά, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.