Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη, καθώς ο υπουργός, την Δευτέρα, από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στον πατέρα των θυμάτων, με αφορμή μία ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, σχετικά με το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Ads

«Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας. Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη! Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής. Όπως τις αναρτήσεις για τον δολοφόνο από τις Σέρρες Κώστα Καραμανλή. Όπως για τον μπουλντόζα από τον Βόλο (Χάρη Τριαντόπουλο). Όπως εκατοντάδες άλλες που δεν είναι υπέρ της κυβερνήσεως σας» τονίζει ο Νίκος Πλακιάς και καταλήγει:

«Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα παρακολούθησα μια αντιπαράθεση στην Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το κοντέινερ.

Ads

Είδα ότι ο Γεωργιαδης ανάφερε την ανάρτηση μου και το όνομα μου σε αυτήν την αντιπαράθεση.

Το σωστό είναι να μην αναφέρονται ονόματα των συγγενών σε αυτές τις αντιπαραθέσεις μιας και είναι σαν φέρνει εμένα τον ίδιο σε αντιπαράθεση με τον εκάστοτε ομιλητή το οποίο είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε όπως θα ήταν και με εσάς Υπουργέ αν ήσασταν σε ανάλογη θέση.

Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας.

Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη!

Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής .

Όπως τις αναρτήσεις για τον δολοφόνο από τις Σέρρες Κώστα Καραμανλή.

Όπως για τον μπουλντόζα από τον Βόλο (Χάρης Τριαντόπουλος). Όπως εκατοντάδες άλλες που δεν είναι υπέρ της κυβερνήσεως σας.

Τότε ναι μπορείτε άνετα να αναφέρετε το όνομά μου και θα σας επικροτήσω. Αλλιώς αφήστε το.

Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα».