Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες από το τραγούδι, πρώην συνάδελφοι από το Πολεμικό Ναυτικό και πλήθος θαυμαστών βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας, στη γειτονιά του, για το «τελευταίο αντίο».

Ads

Τραγικές μορφές οι γονείς τού 32χρονου τραγουδιστή, Σταύρος και Αθηνά, και τα αδέλφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος.

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στις 10 το πρωί. Οι συνεργάτες του μουσικοί, οι οποίοι τον συνόδευαν στις εμφανίσεις αυτά τα πέντε μόλις χρόνια της καριέρας του, έπαιζαν το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη».

image

Ads

Στην εξόδιο ακολουθία, που ξεκίνησε στις 2 μ.μ., χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Η πομπή ξεκίνησε από την Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου βρίσκεται η εκκλησία και διένυσε περίπου δύο χιλιόμετρα μέχρι το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, στη λεωφόρο Τατοΐου. Λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. η νεκροφόρα με τη σορό του Παντελή Παντελίδη έφτασε έξω από το κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως, με τον κόσμο που ήταν εκεί συγκεντρωμένος να χειροκροτεί.

Ο Παντελίδης έχασε τη ζωή του τροχαίο την περασμένη Πέμπτη.