Το τελευταίο αντίο είπανε στην Τζέσυ Παπουτσή το μεσημέρι  συγγενείς και φίλοι, μετά τον θάνατο της δημοφιλούς και αγαπητής ηθοποιού. Η Τζέσυ Παπουτσή πέθανε στα 62 της χρόνια, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», το απόγευμα της Κυριακής, όπου νοσηλευόταν, μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.

Ads

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια για το «τελευταίο χειροκρότημα». Η οικογένεια της ηθοποιού συντετριμμένη από την απώλεια, τη συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία. Μαζί ο σύζυγός της Γιάννης Μάνιος, ο πρώτος της σύζυγος και πατέρας του γιου της, Θάνος Καληώρας και πλήθος ηθοποιών και κόσμου.

Η οικογένεια της ηθοποιού είχε απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», έναν οργανισμό που στήριζε μέχρι το τέλος, η Τζέσυ Παπουτσή.

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και υπήρξε αγαπημένη ηθοποιός. Για 20 και παραπάνω χρόνια εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Ads

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές που την καθιέρωσαν όπως Safesex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη κ.ά. Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα , Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο Safe Sex των Ρέππα – Παπαθανασίου (1999), στο Βίτσια γυναικών του Νίκου Ζερβού (2000), Ροζ ολοταχώς του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001). Η καριέρα της μετρά επίσης πολλές τηλεταινίες.