Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζουν μία σινεφίλ ελληνική ταινία, μία γερμανική κομεντί και μία ταινία για την διαφορετικότητα. 

Η Εαρινή Σύναξις των Αγροφυλάκων – ΕΡΤ 2, 22:00

Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης, Παίζουν: Αγγελική Μαλάντη, Τάκη Αγορή, Γιάννη Τσουμπαριώτη, Στέλιο Μακριά

Ads

Στη Χίο του 1960, μετά το θάνατο του αγροφύλακα του Θολοποταμίου, κανένας από τους αντικαταστάτες του, ένας για κάθε εποχή του έτους, δεν μπορεί να στεριώσει και να επιβάλει την τάξη στην κοινότητα.

Ταξίδι Με Ένα 303 – ΕΡΤ3, 22:00

Σκηνοθεσία: Χανς Βαϊνγκαντνερ, Παίζουν: Μαλα Εμντε, Άντον Σπάικερ, Αρντ Στσβέρινγκ Σορνι

Η 24χρονη Γιουλ, φοιτήτρια Βιολογίας, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ξεκινά ένα ταξίδι από το Βερολίνο στην Πορτογαλία με το παλιό της τροχόσπιτο, ένα Mercedes 303, για να το πει στον φίλο της Άλεξ. Έξω από το Βερολίνο συναντά και παίρνει μαζί της τον 24χρονο Γιαν, φοιτητή πολιτικών επιστημών, ο οποίος κάνει οτοστόπ προς την Ισπανία για να βρει τον βιολογικό του πατέρα, που δεν τον έχει ξανασυναντήσει ποτέ. Καθώς και στους δύο αρέσει να συζητούν, σύντομα αρχίζουν να μιλούν για την ανθρώπινη φύση, τον έρωτα και τις σχέσεις, για το νόημα της ζωής.

The Holiday – ΑΝΤ1, 21:45

Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέγιερς, Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζουντ Λο, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζακ Μπλακ

Απογοητευμένες από τους ερωτικούς δεσμούς τους, μια Αμερικανίδα του Λος Άντζελες και μια Αγγλίδα σε λονδρέζικο προάστιο ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να βρουν σύντομα παρηγοριά σε νέους παρτενέρ.

Κορίτσι (Girl) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Λούκας Ντοντ Παίζουν: Βίκτορ Πόλστερ, Άριε Γουόρτχαλτερ, Όλιβερ Μπόνταρτ

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της δεκαπεντάχρονης Lara, η οποία είναι μία κοπέλα γεννημένη στο σώμα ενός αγοριού, μέσα στο οποίο αισθάνεται εγκλωβισμένη. Το όνειρο της είναι να γίνει μπαλαρίνα και θα κάνει οτιδήποτε για να το πετύχει αυτό.