Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Παρασκευή, ξεχωρίζουν ένας εκδικητικός James Bond, ένα ισπανικό δράμα, αριστούργημα του Ταρκόφσκι και cult Τζον Γου.

Quantum of Solace – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Με τους: Ντάνιελ Κρεγκ, Ματιέ Αμαλρίκ, Όλγα Κουριλένκο, Τζούντι Nτεντς, Τζιανκάρλο Τζιανίνι

Ads

Ο Τζέιμς Μποντ αναζητά τους δολοφόνους της Βέσπερ Λιντ, τα ίχνη των οποίων τον οδηγούν στην Αϊτή. Εκεί θα γνωρίσει τη μυστηριώδη Καμίλ και τον ύποπτο μεγιστάνα Ντόμινικ Γκριν, τον οποίο θα καταδιώξει ως την Βιένη και τη Λα Παζ της Βολιβίας.

Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι (Estiu 1993 / Summer 1993) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Κάρλα Σιμόν
Με τους: Λάγια Αρτίγκας, Πάουλα Ρόμπιες, Μπρούνα Κούζι

Μετά το θάνατο της μητέρας της, η εξάχρονη Φρίντα φεύγει από τη Βαρκελώνη και πηγαίνει να περάσει το καλοκαίρι στην αγροικία του θείου της, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που σε εκείνη μοιάζει ξένο κι εχθρικό.

Η Θυσία (Offret / Sacrificatio) – ΒΟΥΛΗ, 23:00

Σκηνοθεσία: Αντρέι Ταρκόφσκι
Με τους: Ερλαντ Γιόζεφσον, Σούζαν Φλίτγουντ

Σε μια ήσυχη και απόμερη περιοχή της Σουηδίας, ο Αλεξάντερ και η οικογένειά του γιορτάζουν τα γενέθλιά του όταν πληροφορούνται πως απειλούνται από πυρηνικό όλεθρο.

Αδίστακτα Πρόσωπα – ALPHA, 00:00

Σκηνοθεσία: Τζον Γου
Με τους: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλεν

Χάρη σε μια προχωρημένη μέθοδο χειρουργικής αισθητικής, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας δανείζεται το πρόσωπο ενός τρομοκράτη, για να διεισδύσει στη συμμορία του.