Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζει η ελληνική δραματική ταινία με την καταπληκτική φωτογραφία «Μικρά Αγγλία», το διασκεδαστικό animation «Minions», η βιογραφία του Νιλ Άρμστρονγκ από τα «χέρια»του Νταμιέν Σαζέλ και το «αιμοσταγές»  και πλέον ένα από τα σύμβολα της pop culture «Kill Bill Vol.1» του Κουεντίν Ταραντίνο.

Minions – Star, 21:00

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα, Πιέρ Κοφέν

Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία Μίνιονς που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, τον οποίο θέλουν να υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Μικρά Αγγλία – ΕΡΤ1, 22:00

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης, Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης

Ads

Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρη της Όρσα με τον νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί τη μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα.

Ο Πρώτος Άνθρωπος (First Man) – ANT1, 23:00

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ, Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι, Κρίστοφερ Άμποτ, Κάιλ Τσάντλερ

Συγκλονισμένος από το θάνατο της δίχρονης κόρης του, ο πιλότος Νιλ Άρμστρονγκ αναζητά κίνητρο και κατατάσσεται στην NASA, η οποία το 1962 ανακοινώνει το διαστημικό της πρόγραμμα Gemini.

Kill Bill Vol. 1 – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Λούσι Λιού, Ντέιβιντ Καραντάιν, Σόνι Σίμπα, Ντάριλ Χάνα

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση, η Νύφη, μια επαγγελματίας δολοφόνος που προδόθηκε από τους συντρόφους της και τον εραστή της Μπιλ, συνέρχεται και ζητά εκδίκηση. Πρώτο μέρος μιας διλογίας, που αποτελεί φόρο τιμής στις ασιατικές ταινίες πολεμικών τεχνών, το ιαπωνικό μάνγκα, το σπαγκέτι γουέστερν και άλλα παρόμοια είδη. Μαύρο χιούμορ και αποθέωση της βίας για τη βία.