Οι περιοδείες του Στέφανου Κασσελάκη στην επαρχία δεν πρέπει να του θυμίζουν τόσο τον αγαπημένο του Batman όσο τον Λούκι Λουκ, τον φτωχό και μόνο καουμπόυ (πάμε Φάρλι …). Κι ακούει από πάνω και διάφορα για το ότι είναι μοναχοφαγάς και δεν τους παίζει όλους. Υποτίθεται δηλαδή ότι σπρώχνονται όσοι διατίθενται να τον βοηθήσουν κι αυτός κάνει τον δύσκολο. Ουδέν ψευδέστερον!

Ads

Ισοπαλίες

Ως γνωστόν, η χώρα έχει πέραν της Αττικής άλλες δώδεκα περιφέρειες. Από αυτές υπάρχουν δύο (Αιγαίο) όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κανέναν βουλευτή ούτε καν απωλεσθέντα προς Νέα Αριστερά.

Υπάρχουν άλλες δύο, τα Επτάνησα (Αλ. Αυλωνίτης) κι η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη (Θ. Ξανθόπουλος) που η εκπροσώπηση είναι μονήρης. Τον ένα από αυτούς τους δύο ο Κασσελάκης τον υπολογίζει για φίλο του. Μια είναι κι η βουλευτής δυτικής Μακεδονίας (Θ. Τζάκρη), στην Δυτική Ελλάδα (Παναγιωτόπουλος, Παπαηλιού) το σκόρ είναι «1-1» κι ένας θεωρείται αμφιρρεπής, στην Ήπειρο (Γεροβασίλη – Μπάρκας) το αποτέλεσμα είναι επίσης ισόπαλο «1-1», το ίδιο και στην Κρήτη (Μαμουλάκης – Πολάκης) αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία (Νοτοπούλου – Θρασκειά – Γιαννούλης – Φάμελλος – Μάλαμα – Π. Παππάς – Τζάκρη – Βέττα) το σκορ θεωρείται «3-3» κι ο/η έβδομος/η το σκέφτεται ακόμη.

Η πλάστιγγα υπέρ Κασσελάκη

Πιο νότια η κατάσταση βελτιώνεται κάπως υπέρ του προέδρου, δεδομένου ότι στην Θεσσαλία (Μεικόπουλος – Κοντοτόλη – Β. Κόκκαλης)  ο Κασσελάκης φέρεται να υπερέχει με «2-1» όπως και στην Πελοπόννησο ενώ στην Στερεά Ελλάδα (Σαρακιώτης – Πούλου – Κεδίκογλου) έχει σαφώς την καλύτερη επίδοση με 3-0!

Ads

Ψυχρότητα

Στην ουσία, δεν του φτάνει που σε καμιά τριανταριά περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διόλου κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και μάλλον έχει ξεχαστεί πια η ύπαρξη τους από την Κουμουνδούρου, δεν του φθάνει ότι σε Θράκη, Γιάννενα, Πάτρα, Καλαμάτα που είναι σημαντικές περιοχές υπάρχει ισχυρή επαρχιακή εκπροσώπηση της Νέας Αριστεράς επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει και την ψυχρότητα περίπου των μισών από τους εναπομείναντες επαρχιακούς βουλευτές.

«Kutsubatman»

Μια και αναφερθήκαμε στον Batman, η φωτογραφία του Δημήτρη Κουτσούμπα, πλάι στον υπερήρωα, έριξε το διαδίκτυο.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, επισκέφτηκε την έκθεση «The Comic Con vol.8» και δεν έχασε τη σχετική ευκαιρία, με αποτέλεσμα οι χρήστες του “X” να τον βαφτίσουν «Kutsubatman”…

Πηγή φωτο 902.gr

Ρουκέτα για ανοίγματα Κασσελάκη

Ως ρουκέτα από τη μεριά του «παλιού ΣΥΡΙΖΑ» ή σε κάθε περίπτωση ότι έχει απομείνει από αυτόν, αξιολογείται η διαφωνία του Κώστα Ζαχαριάδη με τα ανοίγματα του Στ. Κασσελάκη προς Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη.

«Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης για την επικεφαλής της Πλεύσης.  «Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μη γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς» πρόσθεσε.
«Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου» επέμεινε. Έγκυρες πηγές προεξοφλούν ότι σε περίπτωση που το φλερτ του κ. Κασσελλάκη με «Ζωή και Γιάνη» συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση, η ρήξη με τον ίδιο τον Τσίπρα δεν θα αργήσει.

Ενεργοί οι Μπρατάκος – Παπασταύρου

O Γιάννης Μπρατάκος – όπως είχε ενημερώσει η στήλη – ποτέ δεν απομακρύνθηκε ουσιαστικά από το Μαξίμου, παρά την (τυπική) αποπομπή του λόγω της επίσκεψης του, αγκαζέ με τον Στ. Παπασταύρο στην οικία του Β. Μαρινάκη.

Ο πρώην υπουργός – αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΒΕΑ με τις πρωθυπουργικές ευλογίες – συμμετέχει ξανά στις γαλάζιες περιοδείες, οπότε βρέθηκε στο Αγρίνιο, ενώ είχαν προηγηθεί η Κεφαλονιά και η Πρέβεζα. Όσο για τον κ. Παπασταύρου;

Επίσης ανήκει στον στενό πρωθυπουργικό κύκλο. Στο σημείο μάλιστα που να θεωρείται ένα από τα πρόσωπα, αν δεν ανανεωθεί η θητεία του Μ. Σχοινά, που θα μπορούσε να προτείνει ο Κ. Μητσοτάκης για Επίτροπο στην Κομισιόν, σύμφωνα με τις συζητήσεις στα γαλάζια πηγαδάκια.

Παρών στον τελικό

Αποφασισμένος να πάει στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει τον τελικό της Euroleague είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν προκριθούν Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός ή και οι δύο.

Ο ίδιος άλλωστε, στα τελευταία βίντεο στο Tik Tok, προσποιείται τον γουρλή που έχει πέσει μέσα στις αθλητικές προβλέψεις του.