Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνεχόμενες αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη, κατά τις οποίες αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις σχέσεις που είχε με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, σε συνέχεια προηγούμενων μηνυμάτων που είχε φέρει στη δημοσιότητα. 

Ads

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεραπετρίτης, από το βήμα της Βουλής παραδέχτηκε τις επικοινωνίες με τον Μένιο Φουρθιώτη, «τρεις ή τέσσερις φορές στο παρελθόν» όπως είπε, κάνοντας ωστόσο λόγο για «κυνήγι μαγισσών» και υποστηρίζοντας πως έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media παρουσίασε νέες επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας, όπου μεταξύ άλλων ο Γ. Γεραπετρίτης τον προτρέπει «να μην δειλιάσει», ενώ σε ένα άλλο μήνημα, αφού του εύχεται «χρόνια πολλά», προσθέτει πως «θα τα καταφέρουμε».

Επίσης, ο υπουργός Επικρατείας φαίνεται πως έδρασε και ως διαμεσολαβητής μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, όταν οι δύο τελευταίοι είχαν μια «παρεξήγηση». Ακόμη, όπως τονίζει ο ίδιος ο Φουρθιώτης, ο Νίκος Ρωμανός του έστελνε έτοιμα βίντεο προκειμένου να τα παίξει στη εκπομπή του.

Αναλυτικά τα μηνύματα:

image

Ads

image

image

image

image

image