Αντίποινα μεταξύ συμμοριών μετά την το πρόσφατο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθης είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία σχετικά με την εκτέλεση ενός άνδρα στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ads

Το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, με την απουσία σχετικών εγγράφων αλλά και τα τραύματα που φέρει στο πρόσωπο να δυσκολεύουν την αναγνώρισή του, αν και η αστυνομία φαίνεται να καταλήγει πως πρόκειται για αλλοδαπό.

Ωστόσο από αρκετά νωρίς φαίνεται πως ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, αφού, όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι τουλάχιστον δύο δράστες «γάζωσαν» το θύμα με 14 σφαίρες, οι πέντε από τις οποίες τον βρήκαν σε διάφορα μέρη του σώματος, στην μέση της οδού Αλκμήνης.

Επίσης, μαρτυρίες αναφέρουν ότι μεταξύ δραστών και θύματος δεν είχε προηγηθεί συνομιλία ή διένεξη, ενώ, πάνω στο θύμα βρέθηκαν κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Ads

Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, οι δράστες καταδίωξαν το θύμα και τον πυροβόλησαν πολλές φορές.

Το πιθανό κίνητρο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα και διαφορές για ναρκωτικά. Εκφράζονται φόβοι όμως, ότι μπορεί να συσχετίζεται το έγκλημα αυτό με την ένοπλη συμπλοκή στην Πλατεία Βάθη, όπου ένας άγνωστος άντρας το μεσημέρι της Παρασκευής, πυροβόλησε και τραυμάτισε μετά από διαπληκτισμό δύο Κούρδους, που απασχολούσαν από το παρελθόν για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών.

Αυτό λοιπόν που εξετάζει η αστυνομία, είναι το ενδεχόμενο το θύμα στα Πετράλωνα να είναι ο δράστης της πλατείας Βάθης.