Άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της Ειρήνης Λαγούδη φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της δολοφονίας της, τα λάθη του οποίου οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του και στη δίωξη του. Άλλοι δύο άντρες εμπλέκονται σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας στη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ads

Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας αλλά και η σκηνοθεσία της αυτοκτονίας της οδήγησαν τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση στους 3 άντρες.

Το κουβάρι του τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα άρχισε να ξετυλίγεται από το στίγμα του τηλεφώνου της που το εντόπισε ο υπερκοριός του FBI μετά τη δολοφονία της στο Αιτωλικό και συγκεκριμένα στο σπίτι συγγενικού της προσώπου. Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της, ήταν σε λειτουργία και μετά την εξαφάνισή της, το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Star, το δεύτερο λάθος που πρόδωσε τους δράστες ήταν ότι ο θάνατος της, είχε σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοκτονία, οι δράστες δεν υπολόγισαν όμως την αιθάλη που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο σημαίνει πως κάποιος άνοιξε την πόρτα αμέσως μόλις πέθανε η άτυχη γυναίκα.

Ads

Επίσης τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα, έδειχναν ότι προηγήθηκε συμπλοκή.

Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός αναμένεται να κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια Αγρινίου μέσα στις επόμενες ημέρες.