Στο φως έρχονται τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι, όταν ένας 27χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχείς κι έντονοι ήταν οι καβγάδες μεταξύ του 27χρονου και της 21χρονης Ρομά συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. 

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο παιδοκτόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος κατηγορούσε την 21χρονη ότι είχε εξωσυζυγική σχέση και για αυτό εγκατέλειψε τον ίδιο και το παιδί. Φαίνεται όμως πως αφορμή για τον φόνο στάθηκε μια έντονη λογομαχία που είχε με τη μητέρα του παιδιού, το Σάββατο.

Ads

Η κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια την έστρεψε στον εαυτό του ο 27χρονος, ήταν κλεμμένη. Είχε κλαπεί από σπίτι στην Παιανία, το 2018. Επιπλέον, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε κατηγορηθεί για ληστεία στον Γέρακα το 2017, αλλά είχε αθωωθεί.

Περίπου στις 11 το πρωί, μια γειτόνισσα τηλεφώνησε στην αστυνομία, καθώς είχε ακούσει τους πυροβολισμούς. Ανέφερε ότι ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν πατέρα και παιδί νεκρούς, ενώ δίπλα στα άψυχα κορμιά τους ήταν η καραμπίνα. Η 21χρονη μητέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά μάταια, έφτασε έπειτα από λίγη ώρα στο σπίτι. Μόλις έμαθε τι συνέβη, υπέστη σοκ. Η κατάθεση της νεαρής γυναίκας αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.