Συσκευές που καθαρίζουν τον αέρα, τοποθετήθηκαν στην πλατεία Ομονοίας.

Ads

Σύμφωνα με τη LiFO, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», ο όμιλος Πολίτη δώρισε τέσσερις συσκευές απορρόφησης ρυπογόνων μικροσωματιδίων έξυπνης τεχνολογίας και δύο αισθητήρες ανίχνευσης ποιότητας αέρα και καιρού, που τοποθετήθηκαν στην πλατεία.

Οι συσκευές αυτές, όπως αναφέρεται στις σχετικές ενημερωτικές αφίσες, καθαρίζουν τον αέρα ενώ το αποτέλεσμά τους ισοδυναμεί με μια αντίστοιχη φύτευση 30 δέντρων.

Η τοποθέτησή τους πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες και απομένει η σύνδεσή τους προκειμένου να λειτουργήσουν άμεσα.

Ads

Η PolitisGroup και η σχέση με τους “Ενεργούς μπαμπάδες”

Οι διαφημιστικές αφίσες έχουν ήδη κολληθεί στις στάσεις των αστικών λεωφορείων του κέντρου της Αθήνας και φέρουν και το λογότυπο του Δήμου Αθηναίων.

Οι συσκευές είναι προσφορά της εταιρείας PolitisGroup, η οποία δραστηριοποιείται, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενεργά στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης, και μεταξύ άλλων, αφιλοκερδώς χρηματοδότησε την πρόσφατη εκστρατεία της «ΑΜΚΕ Ενεργοί μπαμπάδες για τα δικαιώματα του Παιδιού», τοποθετώντας αφίσες της σε κεντρικά σημεία στους δήμους της Αττικής, αλλά και τη διαφημιστική τους καμπάνια από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

image