Με ανάρτησή της στο X, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για την κυβέρνηση, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη που ακολούθησε τις νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία των Τεμπών.

Ads

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, «Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές.» και συνέχισε η Βούλα Κεχαγιά, «Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας.»

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεό του που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να γίνουν δημοκρατικές εκλογές με την παρουσία διεθνών παρατηρητών.

Δριμύς Κασσελάκης

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης, «ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία.»

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να του απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψε στο σχετικό βίντεο.