Για «προσβλητική επίδειξη κυνισμού» κατηγορεί τον υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο τομέας Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις δηλώσεις του ο Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε σε έντονο ύφος σε δημοσιογράφο που ρώτησε «το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;», λέγοντας ότι «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!». Επιπλέον, στη συνέχεια δεν δέχτηκε άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους λέγοντας «είμαστε σαφείς».

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η άγαρμπη επαναφορά της θεωρίας του ‘κυρίως ανθρώπινου λάθους’ είναι ανατριχιαστική».

Σημειώνει, έπειτα, ότι «τηλεδιοίκηση στη Λάρισα δεν υπήρχε τις ημέρες της τραγωδίας. Ούτε ο τοπικός πίνακας λειτουργούσε άρτια.Το είχαν πει οι μηχανοδηγοί εγκαίρως. Το είπε ο σταθμάρχης ενώπιον των ΜΜΕ και του κάθιδρου κ. Παπαδόπουλου. Το διαπίστωσε το πόρισμα της επιτροπής Γεραπετρίτη».

Ads

Αλλά, τονίζει ο τομέας Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Γεραπετρίτης επέλεξε να παίξει ξανά θέατρο ισχυριζόμενος ότι τηλεδιοίκηση υπάρχει».

Καταληκτικά σχολιάζει: «Ας φροντίσει να μην προσβάλλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Το μόνο που λείπει είναι να επισκεφτεί το σταθμό μαζί  με τον ‘πετυχημένο’ πρώην υπουργό και υποψήφιο Σερρών, κ. Καραμανλή. Θα ήταν μια ακόμα έκρηξη κυνισμού».