Υπέρ της προσφυγής στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, τάχθηκαν οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης και Βασίλης Κόκκαλης, σε δηλώσεις τους κατά την είσοδο στο Tae Kwon Do, ενόψει έναρξης του συνεδρίου.

Ads

«Σοφή η δήλωση Τσίπρα και πολύ σωστή» δήλωσε ο Βασίλης Κόκκαλης, εκτιμώντας πως η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού δεν αποτελεί αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος να ανασυνταχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Καθετί που λέγεται από τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί κατεύθυνση στην οποία πρέπει να πειθαρχήσουμε όλοι για το καλό του πολίτη και της χώρας. Ακούμε τον άνθρωπο που δημιούργησε τον ΣΥΡΙΖΑ της κυβέρνησης της εξουσίας του 36% και προχωράμε με βήματα σταθερά για τους πολίτες» δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης. Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν με σοβαρότητα και αξιοπιστία. Χωρίς ναρκισσισμούς και παλινωδίες. Η δύναμη να αντληθεί, η λύση να δοθεί… από τον λαό, με τον λαό για τον λαό» ανέφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Καραμέρος.

Ads