Κανείς δεν μπορεί να μένει ανυποψίαστος σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης απειλεί ότι «θα θάψει» τους Τσίπρα, Δούρου και Κανέλλη απευθυνόιμενος στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας.

Ads

Διαβάστε επίσης:
Μιχαλολιάκος: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012,  δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Ads

Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.

Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να “θαφτούν” ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.