Την αντιπρότασή της για το τριήμερο εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εκτός Αθηνών δίνει η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ads

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη ρητή διαφωνία της για το ύφος της πρόσκλησης των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Σπέτσες, καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο η συνάντηση να γίνει σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη (4/1) η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να προσέλθει στις Σπέτσες από τις 19 έως και την 21η Ιανουαρίου, με συγκεκριμένες νομοθετικές προτάσεις ανά τομέα αρμοδιότητας που θα παρουσιαστούν εντός 30 λεπτών, με εξαίρεση τον τομέα Οικονομικών που θα έχει 60 λεπτά στη διάθεσή του.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συνάδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Ads

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!