Για φθηνούς αντιπερισπασμούς και κατασκευές της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ads

«Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου ορθώς ζήτησε από τους καταγγέλλοντες να καταθέσουν αρμοδίως όσα καταγγέλλουν στη δικαιοσύνη και όχι στο Ειδικό Δικαστήριο για να δημιουργούνται εντυπώσεις», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Και ακόμη ορθότερα», συνεχίζει η Κουμουνδούρου, η εισαγγελέας «φέρεται να αναρωτήθηκε ποιος ο λόγος να ειπωθούν αυτά στο Ειδικό Δικαστήριο και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια».

«Ας μην αγωνιά η ΝΔ, λοιπόν. Οι κατασκευές της και οι φθηνοί αντιπερισπασμοί θα καταρρεύσουν με πάταγο. Αφού η κα Διαμάντη ούτως ή άλλως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για την ψευδορκία της, αφούο κ. Παππάς της έχει υποβάλει μήνυση» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας, Όλγα Σμυρλή, πρότεινε τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στη δικαιοσύνη σχετικά με τους ισχυρισμούς της γραμματέως του Χρ. Καλογρίτσα για «τσάντες και φακέλους με χρήματα που έφυγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς το ΣΥΡΙΖΑ».