Κείμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την «Ομπρέλα», τα μέλη της οποίας θα αποφασίσουν ποτέ θα το καταθέσουν.

Ads

Βέβαια υπάρχουν αρκετά στελέχη της τάσης  που εξετάζουν εάν πρέπει η αποχώρηση να γίνει αύριο Κυριακή ή να περιμένουν τις εξελίξεις μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Υπο εξέταση είναι και η στάση της πλευράς Αχτσιόγλου, μετά την αποχώρηση της από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει σε σύσκεψη αργότερα απόψε ή αύριο το πρωί.

Από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε και ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Βλαχάκης και πλέον αναμένονται και οι αποφάσεις της Νεολαίας αναφορικά με την στάση των μελών της.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησαν η ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου, η κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα και τα μέλη της «Ομπρέλας» γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκε να προηγηθεί η συζήτηση για το δημοψήφισμα.

 

Διαβάστε: Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ / Αποχώρησαν «Ομπρέλα», Αχτσιόγλου και Τεμπονέρας από τη συνεδρίαση