Στο αυτόφωρο οδηγείται η ψυχίατρος «μαϊμού» που το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς αναφορικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ. Η γυναίκα είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητας. Εντοπίστηκε, συνελήφθη και θα δικαστεί την Πέμπτη. 

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή της έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης, όπου παρουσιάστηκε μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της για να δηλώσει απώλεια κινητού τηλεφώνου. Η σύλληψή της έγινε με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το περιστατικό.

Η γυναίκα συστηνόταν ως Μαρία Καλογεροπούλου και ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και κατήγγειλε ότι παρακολουθούσε για τρία χρόνια την οικογένεια της τετράχρονης και είχε επανειλημμένα ζητήσει από τον εισαγγελέα να πάρει την Άννυ από τους γονείς της. Τα όσα υποστήριξε διέψευσαν η εισαγγελία Αθηνών και ο ΟΚΑΝΑ. 

Διαβάστε επίσης:
Η δεοντολογία των καναλιών θυσία στην… ψυχίατρο

Ads

Η ίδια φέρεται να παραδέχτηκε την εξαπάτηση και υποστήριξε ότι «ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη» αναφορικά με την κακοποίηση των παιδιών.