Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ads

Όπως εκμυστηρεύτηκε η 10χρονη στη μητέρα της, ο 52χρονος την έβαλε μεςα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της πρόσφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα, ζητώντας της να δει το στήθος της.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και κατέθεσε ότι ο 52χρονος έχει ενεργήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Στην αστυνομία κατέθεσε και η 10χρονη επιβεβαιώνοντας όσα είπε η μητέρα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κυλικείο το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, λόγω προβλημάτων υγείας το δούλευε ο 52χρονος.

Ads

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του αναφέροντας μάλιστα πως έχει τελέσει ανάλογες πράξεις και σε βάρος ακόμη δύο μαθητριών της Δ’ και Ε’ δημοτικού. Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.