Στη σύλληψη ενός 55χρονου στο Σχηματάρι προχώρησε η αστυνομία, ο οποίος ήταν επιδειξίας και δρούσε μάλιστα σε παιδικές χαρές. Μάλιστα ο 55 χρονος προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψής του.

Ads

Σύμφωνα με το LamiaReport, το απόγευμα του Σαββάτου, μια 43χρονη μητέρα βρέθηκε στην παιδική χαρά μαζί με το παιδί της. Εκεί, κάποια στιγμή ήρθε ο 55χρονος, ο οποίος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.  

Η μητέρα ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, δίνοντας σχετική περιγραφή και περίπου μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας εντόπισαν τον 55χρονο να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα ο επιδειξίας, όταν του ζητήθηκε να ελεγχθεί, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.  

Ads

Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.