Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί ο ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης. Όπως έγινε γνωστό, είχε βρει καταφύγιο σε ένα παλιό κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε η συμμορία στην περιοχή. 

Ads

Η αστυνομία είχε λάβει την πληροφορία πως σε μονοκατοικία στο Κίτσι Κορωπίου κρυβόταν ο 24χρονος Γκερτιάν Βρουσάι (στο κέντρο στη βασική φωτό). Μετά από έφοδο στο σπίτι, τον εντόπισαν. Ο 24χρονος κρυβόταν μέσα σε μια ντουλάπα. 

Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση σε Κορωπί και Λούτσα, καθώς σύμφωνα με αστυνομικούς έχουν εντοπιστεί και οι άλλοι δύο δραπέτες.

Οι τρεις κρατούμενοι κατάφεραν το πρωί της Τρίτης να δραπετεύσουν από το ΑΤ Αργυρούπολης. Έκοψαν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και κατέβηκαν ύψος δέκα μέτρων από τις υδρορροές. 

Ads

Είχαν παράλληλα αφήσει ανοιχτό το νερό όλο το βράδυ για να μην ακούγεται ο θόρυβος από τις κινήσεις τους. 

Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ. 

Οι τρεις άντρες από την Αλβανία εμπλέκονται και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.