Με πρυτάνεις των ΑΕΙ συναντήθηκε την Τετάρτη, εν όψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής. Στη συνάντηση, ο κ. Παπουτσής κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.

Ads

 
«Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού, θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός.
 
«Ολοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου», συνέχισε.
 
Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών συμμετείχαν στη συνάντηση έδωσαν ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, η Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Τόνια Μωροπούλου, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Τσάλτας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού κ. Κωνσταντίνος Φεγγέρος.