Μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα έχει συνάντηση το απόγευμα με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ακολουθήσουν επαφές και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς έχει ανοίξει ο δρόμος για τις εκλογές. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναζητά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ευ.Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών.

Ads

 
Η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και αναμένεται να επικεντρωθεί στο χρόνο των εκλογών, καθώς και σε άλλα παρεμφερή ζητήματα. Στην ατζέντα της συνάντησης  είναι και το θέμα του νέου υπουργού Οικονομικών, για το οποίο ο κ. Παπαδήμος συζήτησε αναλυτικά με τον Ευ.Βενιζέλο την Δευτέρα.
 
Στόχος είναι να βρεθεί ένα πρόσωπο που να είναι σε θέση να μην χάσει ούτε λεπτό στη μάχη για την εφαρμογή του προγράμματος της νέας δανειακής στήριξης.
 
Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, δηλαδή τον Γ.Καρατζαφέρη, τον Αλ.Τσίπρα και την Αλ.Παπαρήγα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς ο πρωθυπουργός διευρύνει τον κύκλο των συναντήσεων με τον Φ.Κουβέλη, την Ντ.Μπακογιάννη και τη Λ.Κατσέλη.