Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Piraeus Press, ως αποκλειστικές εικόνες από τα δραματικά λεπτά της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη και της παρέας του στη Θεσσαλονίκη. 

Ads

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δυο στιγμιότυπα, είναι έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης και όπως φαίνεται δυο άτομα επιτίθενται με μανία σε ένα νεαρό που κείτεται στο πεζοδρόμιο πιθανότατα τραυματισμένος.

Μάλιστα, στη δεύτερη φωτογραφία ο ένας άντρας κρατά στο χέρι του αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο φαίνεται να τραυματίζει το νεαρό που είναι πεσμένος στο έδαφος. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Piraeus Press, από τις εικόνες δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τον Άλκη ή κάποιον από τους φίλους του που επίσης τραυματίστηκαν.

image

Ads

Ωστόσο, σύμφωνα με το news247.gr, που επικαλείται δικές του πηγές, το πλάνο προέρχεται από το μεσημέρι της 14ης Μαρτίου του 2019, όταν τέσσερις χούλιγκαν του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη που κάθονταν σε στάση λεωφορείου.

Στην επίθεση αυτή εμπλέκονταν ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, οδηγός του ενός οχήματος στη δολοφονία του Άλκη, και ο νεαρός που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Το καρέ, σύμφωνα με το news247.gr, απεικονίζει την επίθεση των τεσσάρων εναντίον δύο νεαρών, στο ίδιο ακριβώς σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο ακόμη φίλοι του.

image