Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (22/2) , καλλιτέχνες, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Ads

«Eίμαστε εδώ γιατί εδώ και 3 εβδομάδες η κυρία Μενδώνη κωφεύει και η ίδια και ο πρωθυπουργός. Δεν χρειάζεται ο πολιτισμός άλλους υπουργούς σαν την Μενδώνη», δήλωσε ο ο Κωνσταντίνος Κεχαγιόγλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, για να συνεχίσει:

«Συμβαίνουν πράγματα, καταγγέλλουν φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας με πολλούς θύτες, αποκορύφωμα τα τελευταία που έχουν ακουστεί και η υπουργός κωφεύει. Υπάρχουν δημοσιεύματα από τις 6 Φεβρουαρίου και δεν φρόντισε να προσφέρει αμέριστη στήριξη στα θύματα και νομική υποστήριξη», πρόσθεσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Κάνουμε έκκληση να σταματήσουν τα απειλητικά τηλεφωνήματα» συμπλήρωσε επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου. 

Ads

«Δεν έχω την ψυχραιμία να συζητήσω με έναν άνθρωπο που ξεκινάει την συνέντευξη Τύπου χωρίς ένα συγγνώμη και με μετάθεση ευθυνών σε άλλους», δήλωσε με τη σειρά του ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, με τον, επίσης ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου, να υπογραμμίζει ότι «μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή».

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image