Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ρήξη τυμπάνου βρίσκεται η ελεγκτής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.

Ads

Πρόκειται για δύο εφοριακούς της ΑΑΔΕ ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 55 ετών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή.

Αναζητείται ο δράστης της επίθεσης προς τους δύο εφοριακούς μετά και την εντολή που έδωσε προσωπικά προς την ΕΛΑΣ ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιστιλής.

Ads

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνόμο Ελένη Παπαθανασίου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο οδηγός μετά τη βιαιοπραγία έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας προλάβει όμως οι ελεγκτές να σημειώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας.