Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του αλλά και τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή, ενώ από τις έρευνες έχουν προκύψει και αποδεικτικά στοιχεία για τη σύνδεσή του με το νεοναζιστικό κόμμα. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία μεταφέρθηκαν, με στόχο να εξαφανιστούν, στο σπίτι του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.  

Ads

 
Στο σπίτι του Ρουπακιά βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer), ένα πτυσσόμενο γκλοπ αλλά και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Ο Ρουπακιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και ζήτησε να πετάξει στα σκουπίδια οτιδήποτε μπορούσε να τον συνδέσει με την Χρυσή Αυγή.
 
Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η σύζυγός του δράστη και ακόμη μια γυναίκα συνελήφθησαν για ψευδορκία καθώς φέρονται να κατέθεσαν ψευδώς πως πέταξαν στα σκουπίδια ό,τι συνέδεε τον Γ. Ρουπακιά με το νεοναζιστικό κόμμα.
 
Δημοσίευμα της Καθημερινής αναφέρει πως το γεγονός της απεργίας των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας την ανάγκασε να ανασκευάσει την κατάθεσή της και να παραδεχθεί ότι τα πήγε στο σπίτι του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια. Το συγκεκριμένο σπίτι ερευνήθηκε από την αστυνομία παρουσία εισαγγελέα.