Μάχη για την ζωή του δίνει ένας πατέρας, ρουμανικής καταγωγής, στο νοσοκομείο της Τρίπολης, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του στο Άργος το βράδυ της Δευτέρας, από περίπου 10 άτομα, που νωρίτερα είχαν παρενοχλήσει την ανήλικη κόρη του θύματος.

Ads

Πέντε κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Πέμπτη (24.06) καθώς πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Ναυπλίου στην οποία οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στον χώρο της λαϊκής αγοράς.

Ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, οι έρευνες στράφηκαν σε χούλιγκαν, καθώς μέλος του συνδέσμου κρατήθηκε και ανακρίθηκε από την Ασφάλεια του Άργους.

Ads

Ωστόσο τα κίνητρα που οδήγησαν στον βάναυσο ξυλοδαρμό φαίνεται πως είχαν να κάνουν με προσωπικές διαφορές και όχι με κάποια αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και, σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων, «ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ό,τι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».