Τροχαίο με τη μηχανή στην Πάρο είχε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987, Φάνης Χριστοδούλου. Αναγκαία κρίθηκε η μεταφορά του στην Αθήνα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Φάνης Χριστοδούλου μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο με την μηχανή του στην Πάρο -όπου διαμένει μόνιμα- άμεσα στο κέντρο υγείας του νησιού για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, αναγκαία κρίθηκε η μεταφορά του παλαίμαχου άσου με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, που έχει τις αισθήσεις του, στη συνέχεια θα νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος ο Φάνης Χριστοδούλου φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει από τη μοτοσικλέτα του και να τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής Ομάδας για πολλά χρόνια μαζί με τους Γκάλη, Γιαννάκη και Φασούλα αφήνοντας χρυσή εποχή στο άθλημα, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του ’87. Η υγεία το Φάνη Χριστοδούλου είχε απασχολήσει ξανά τον Νοέμβριο του 2020 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Πάρο στη Σύρο και να νοσηλευτεί μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύεται κάτι σοβαρό.

Ads