Η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κλήθηκε σήμερα σε απολογία από την 11η ανακρίτρια. 

Ads

Κατά την μεταγωγή της φαίνεται να φώναξε ότι «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιωργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Στην συνέχεια, αποχωρώντας από το γραφείο της ανακρίτριας φώναξε «Αν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα το παιδί μου και εγώ πρέπει να είμαστε μαζί».

Οι καταθέσεις

Η 12χρονη κόρη της εικαστικού και του γιατρού κατέθεσε ότι η μητέρα της έβγαλε το όπλο από την τσάντα και το έστρεψε προς τον πατέρα της. Η 49χρονη κατηγορούμενη στην απολογία της  είχε πει ότι το όπλο ήταν του 68χρονου και ότι τον αφόπλισε γιατί θα τους έκανε κακό. Επιπλέον, κατέθεσε ότι είχαν ραντεβού, ώστε να δει την κόρη της και ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, καθώς τσακωνόντουσαν.

Ads

Η πλευρά του 68χρονου χαρακτηρίζει όσα λέει η 49χρονη ως «αστειότητες», τονίζοντας ότι υπάρχει πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 12χρονης.