Το ποσό των 20.000 ευρώ πήρε, σύμφωνα με τη λίστα Πέτσα, η ιστοσελίδα neweurope.gr, η οποία έχει… συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. 

Ads

Συγκεκριμένα ανήκει στον Αριστείδη Καλογερόπουλο στενό συνεργάτη για πολλά χρόνια του Δημήτρη Αβραμόπουλου και πλέον μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη μετά τον γάμο της κόρης του με τον γιο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη

Σύμφωνα με το Documento, ο Αριστείδης Καλογερόπουλος επιβεβαίωσε ότι το neweurope.gr είναι η ελληνική έκδοση του neweurope των Βρυξελλών και το διαχειρίζεται ο ίδιος.

Σχετικά με τα 20.000 ευρώ που εμφανίζεται να παίρνει η ιστοσελίδα πάντως είπε ότι «δεν έχω εισπράξει απολύτως τίποτα από την κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα, οι Βρυξέλλες τα έχουν πάρει. Εγώ όχι». Ενώ στην ερώτηση αν έπαιξε το banner του «Μένουμε Σπίτι» στην ιστοσελίδα του απάντησε ότι έπαιξε για μία εβδομάδα και ότι του το έστειλαν μέσω Βρυξελλών. 

Ads

image

Διαβάστε επίσης:

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο site φαίνεται να παίρνει ποσό 20.000 ευρώ βάση εντολών, με τιμολογημένο ποσό 20.000 ευρώ το οποίο παραμένει το ίδιο παρά το ότι προστίθεται το ΦΠΑ.