Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 39χρονου που είχε συλληφθεί από την αντιτρομοκρατική για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ads

Πρόκειται για τον Χρήστο Ροδόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία του πλαστού Δελτίου Ταυτότητας με τα στοιχεία Τσιριγώτη Γεωργία του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα 18-01-1990 στην Αθήνα Αττικής, δημότης Κηφισιάς Αττικής, με αριθμό δημοτολογίου 36204/5 και ύψος 1.65, στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της συλληφθείσας Αγγελικής Σπυροπούλου. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στο Αιάντειο Σαλαμίνας.